previous Other IntraFish Events
NEW YORK 2018 2017 2016 2015 2014 2013 LONDON 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 Brussels 2018 2017 2016 2015 2013 Trondheim 2018 2017 2016 2015 2014 2013 Boston 2018 2017 Women in Seafood 2018 2017

Fremtidens Båtteknologi

Seminar under Nor-Fishing

En del av The IntraFish Leadership Series
Har du planer om å bygge ny fiskebåt? Eller vil du vite hva de tenker de som skal bygge ny båt? I Trondheim kan du få denne kunnskapen, når Fiskeribladet lar to redere, en verftsdirektør og skipstegner fortelle om sine prosjekter under årets seminar. Etter presentasjonene vil det bli en sofadiskusjon ledet av Camilla Aadland i Tekfisk, der du får mulighet til å stille de spørsmålene du lurer på.
Jacob Heløy
Fisker/båtbygger
Den offensive 20-åringen er i gang med å bygge en 36 fots sjark ved Skogsøy verft i Mandal. Han lover til og med å ha lærling om bord. Jacob er opprinnelig fra Helgeland i Rødøy kommune men bor nå på Nordkapp (Nordvågen).
Børge Arvesen
Reder, Nordsild Havfiske
Børge vil presentere sitt nye båtprosjekt. Han får sin nye kystfiskebåt MS «Nordhavet» i løpet av høsten, en båt spekket med ny teknologi. Fartøyet skal ha moderne sonarer og multistrålelodd for fiskeleting.
Geir Larsen
Adm.dir, Vard Aukra
Verftet Vard Aukra har gått fra olje til fisk, og Geir vil fortelle om denne satsingen. Verftet skal bygge Kjell Inge Røkkes nye krilltråler, de nye Havfisk-trålerne samt flere fiske og havbruksbåter. Geir er senior visepresident/yard direktør i Vard Aukra, og i tillegg er han leder for segmentet innen oppdrett i Vard. Geir har hatt ulike lederroller innen den maritime næringen i tillegg til oppdrettsnæringen i mer enn 20 år. Før dette var han en fisker om bord på norske båter. Geir har utdanning innen elektro og automatikk.
Egil Sandvik
Styreleder og skipsdesigner, Salt Ship Design
Salt Ship Design står bak noen av de største fiskebåtene på havet og vil fortelle om sine båtprosjekter. Egil har tegnet både nye Gitte Henning og nye Libas. Egil er styreleder i Salt Ship Design, der han har en aktiv rolle i den daglige driften. Han leder blant annet salgsarbeidet innen fiskeri, som er et viktig marked for Salt Ship Design.
Egil var tidligere salgsansvarlig i Vik-Sandvik, og har lang erfaring innen skipsdesign i ulike segment.
Camilla Aadland
Journalist, Tekfisk
Sofadiskusjonen ledes av Camilla, som har hatt ansvaret for å dra i gang den nye nettavisen Tekfisk. Tekfisk, dekker forskning og teknologi i sjømatnæringen, og utgis i et samarbeid mellom Fiskeribladet og IntraFish. Camilla har 18 års erfaring som journalist, og har blant annet jobbet i Sysla, Teknisk Ukeblad og Bergens Tidende. Hun leder også Tekfisk sin ukentlige podkast.
INTRAFISH MEDIA

IntraFish Media er verdens største leverandør av nyheter og informasjon om sjømatnæringen, og har i mer enn 20 år inspirert sine lesere med betydningsfull innsikt. IntraFish har hovedkvarter i Bergen og kontorer i flere byer i Norge, samt Seattle, New York, Puerto Varas, Singapore, Berlin, London og Cape Town.

I Norge er selskapet ansvarlig utgiver av de ledende nettstedene IntraFish.no og Fiskeribladet.no, samt papiravisen Fiskeribladet. I tillegg har selskapet den globale nyhetsportalen IntraFish.com, som inkluderer IntraFish Aquaculture, IntraFish Fisheries, IntraFish Marketplace og IntraFish Processor. IntraFish Media publiserer også egne industrirapporter om et bredt spekter av emner.

IntraFish arrangerer Seafood Investor Forums to ganger årlig, samt Leadership Luncheons under sjømatmessen i Brussel og AquaNor/Nor-Fishing.


Informasjon
Dato Onsdag, 22. august 2018 Tidspunkt 11.30 – 13.30 Sted Radisson Blu Royal Garden Hotel
Kjøpmannsgata 73, 7010 Trondheim
Lunsj Servering av 3 retters lunsj Busstransport 11:15 - fra messe til seminar
13:30 - fra seminar til messe via Scandic Nidelven Hotell
Eksporter til
Google Calendar    Outlook / iCal
Kontakt oss
Last ned presentasjoner:
Børge Arvesen
Geir Larsen
Jacob Heløy
Bildegalleri